Huolto

Vuotaako hana? Ääntääkö ilmastointi? Reistaileeko öljypoltin tai maalämpöpumppu?

Apu löytyy hädän tullen nopeasti. Korjaamme, huollamme, uusimme ja saneeraamme ammattitaidolla. Olemme Kainuulaisten talojen asiantuntija. Ammattitaitoinen henkilökuntamme paikallistaa ongelmat ja ehdottaa asiakkaallemme kokonaisedullisinta ratkaisua ongelman poistamiseksi.

Toimimme luottamuksellisesti ja pystymme palvelemaan sinua kokonaisvaltaisesti. Meillä on laaja verkosto yhteistyökumppaneita eri toimialoilta, joiden avulla hommat hoituu vaikka avaimet käteen periaatteella.

Huoltoautomme liikkuvat ympäri Kainuuta ja ovat valmiita palvelemaan Sinua tarvittaessa.

Kaasuasennukset

Kaasumaisen nestekaasun putkistojen ja käyttölaitteiden asennus- ja huoltotyöt, kun käyttölaitteiden yhteinen nimellinen polttoaineteho on enintään 500 kW sekä kaikki nestekaasupulloasennukset. Maakaasun käyttöputkistojen ja käyttölaitteiden asennus- ja huoltotyöt, kun käyttölaitteiden yhteinen nimellinen polttoaineteho on enintään 500 kW.

Öljylämmitys

Öljylämmityslaitteistoista annetun asetuksen no 1211/1995 mukaan öljylämmitysalan toiminnanharjoittajan palveluksessa on oltava öljylämmitysalan pätevyystodistuksen omaava vastuuhenkilö.

Maalämpö ja poistoilmalämpö

Lämpöpumpun oikea mitoitus on erittäin tärkeä sekä lämpöpumpun kestoiän, käytön että investoinnin kannalta. Haluat varmasti tietää, mikä on talosi optimaalinen lämpöpumpun koko, lämmönkeruuputkiston pituus, käyttökustannukset ja investointi. Lämpöpumpun asennus ja säätö ovat myös hyvin tärkeät oikean toiminnan kannalta. Me ja maahantuojamme takaamme luotettavaa lämpöpumppupalvelua nyt ja tulevaisuudessa.

Huoltopalvelumme

Kajaani

Teknikko Mika Juntunen,
puh. 010 837 3131

Huoltotöiden vastaava Kai Parviainen,
puh. 010 837 3123

Sotkamo

Huoltotöiden vastaanotto Jari Suutari,
puh. 010 837 3188

Pielavesi

Huoltotöiden vastaanotto Matti Husso,
puh. 044 785 9915

IISALMI

Huoltotöiden vastaanotto Timo Olikainen,
puh. 0400 670 297

Lapinlahti

Huoltotöiden vastaanotto Timo Olikainen,
puh. 0400 670 297