Urakointi

LVI-urakoinnissa ammattitaitoinen asennushenkilökuntamme yhdessä projektinjohtajien kanssa huolehtivat luotettavasta LVI-urakoinnista vaativimmissakin kohteissa.

Yrityksessämme on viisi KV-vastuullista työnjohtajaa ja noin 25 LVI-asentajaa. Meidän etumme on joustava ja sopeutuva henkilöstö, joka tekee sen minkä lupaa, ammattitaidolla ja ajallaan.

Luotettavuuden urakoitsijana ovat huomanneet sekä pienet että suuret asiakkaamme. Asiakaskuntamme koostuu asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä, yksityisistä- ja julkisista rakennuttajista, yhteisöistä, yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Kaikenlaiset urakkamuodot ovat meille tuttuja; pystymme toimimaan pääurakoitsijana, sivu- ja alaurakoitsijana ja KVR-urakoitsijana. Toimialueemme ovat pääsääntöisesti Kainuun ja Pohjois-Savon maakunnat mutta toimimme tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Erityisosaaminen

Laajaan talotekniseen tuotepalveluumme kuuluu suuri joukko erikoisosaamista.

Käytössämme on tarvittavat työkalut ja laitteet, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme ammattitaitoisesti erityisaloillamme. Joskus huolto- ja asennustoimintaan tarvitaan Suomen lain vaatimat auktorisoinnit ja luvat. Neuvomme ja autamme Teitä tekemään oikeat ratkaisut ja valinnat luvallisesti ja turvallisesti.

Maankäyttö- ja rakennuslain 122 ja 123 §:n sekä -asetuksen 71 §:n mukaisesti rakennustyössä tulee olla kiinteistöjen vesi- ja viemärilaitteistojen rakentamisesta vastaava työnjohtaja. Työnjohtajaa koskevat pätevyysvaatimukset sekä tehtävät on määritelty Suomen rakentamismääräyskokoelman osassa D6. Työtä ei saa aloittaa, ennen kuin kvv-työnjohtaja on hyväksytty.

Yrityksemme auktorisoidut kvv-työnjohtajat palveluksessasi: Ville Hälinen, Antti Määttä, Jukka Piirainen, Mika Juntunen, Pasi Korhonen.

Kysy lisää LVI-urakoinneista suoraan yrittäjältä: LVI-Insinööri (AMK) Ville Hälinen, puh. 010 837 3101.